Ansøg online om et kontant lån

17 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Står du og skal bruge et tilskud til økonomien lige nu og her? Så kan du overveje et online kontantlån.

Kan man optage et kontantlån med sin smartphone?

Det korte svar på oven for stillede spørgsmål er ja – du kan godt via din smartphone optage et kontantlån. Der findes rigtig mange online låneudbydere som kan tilgås ved hjælp af smartphone eller tablet. Du skal således blot bruge internetadgang og så et gyldigt NemID hvis du ønsker at optage et hurtigt online lån.

Din låneansøgning vil blive behandlet med det samme den indløber. Og bliver du godkendt til optagelse af online lån vil du i løbet af få timer have det lånte beløb til rådighed på din bank konto.

Er der nogen risiko forbundet ved at låne penge online?

For online lån gælder de samme regler som for alle mulige andre typer lån. Pengene skal betales tilbage – og i tilbagebetalings perioden vil der løbe renter på.

Du bør derfor undersøge vilkårene omkring dit lån nøje. Ellers kan det gå hen og blive dyrt for dig – især hvis renten og tilskrivnings frekvensen er høj. Så løber det akkumulerede omkostninger ved lånet nemlig lynhurtigt op.

Det er samtidig vigtigt at du lægger en budget som kan rumme de månedlige afdrag. Hvis du ikke betaler til tiden risikerer du at der løber såvel mora renter som straf gebyrer på dit lån – og dette er også temmelig fordyrende.

Endelig bør du ikke vælge en hvilken som helst udbyder af online lån. Du bør kun gå efter de banker og pengeinstitutter som er godkendt af Finanstilsynet. Disse er nemlig forpligtet til at efterleve tilsynets skrappe regler angående udstedelse af lån. Og så er du garanteret ordentlighed i låne processen.

Du kan med stor fordel låne penge online hos Ikano Bank – få flere oplysninger på Ikano Banks hjemmeside ikanobank.dk

Flere Nyheder