Billig reparation af emalje i dit badekar

23 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Nyder du at fylde dit badekar til randen med varmt vand, tilsætte duftende olie eller badesalt, og så nyde et langt og afslappende karbad i stearinlysenes skær? Så er du sikkert lykkelig for at have et badekar stående i dit eget badeværelse.

Det er ren luksus selv at kunne bestemme hvornår man ønsker at forkæle sig selv med en hyggelig spa aften. Fra det øjeblik man nedsænker sit legeme i det lune og velduftende vand kan man nærmest mærke stressen fordampe og spændingerne i musklerne løsne sig.

Det er langt billigere at tage et karbad end det er at checke ind på en eksklusiv wellness klinik. Med et badekar inden for hjemmets fire trygge vægge kan du selv bestemme hvor ofte og hvor længe du ønsker at hygge dig med et karbad. Og når badet er overstået kan du blot gå direkte i seng uden at skulle i tøjet og ud af døren.

image

Sæt badekarret i stand inden du hopper i

Er dit elskede badekar gået hen og blevet mærket af tidens tand, i form af misfarvninger, ridser og skrammer i emaljen på karrets inderside? Så bør du faktisk ikke benytte det i forbindelse med karbade.

Såvel skrammer og ridser som misfarvede plamager kan nemlig gemme på bakterie og svampe kolonier. Det kan dermed være decideret skadeligt for dit helbred at tage bad i et slidt badekar. Og derfor bør du vente med dine spa aftener ind til badekarret er blevet renoveret.

Hvordan renoverer man emaljen i et badekar?

Hvis du ønsker at få dit badekar til at stå som nyt igen bør du kontakte en professionel badekarsmaler. En badekarsmaler er en fagperson som har specialiseret sig inden for emaljering af badekar. Med en badekarsmaler på opgaven kan dit badekar komme til at stå som nyt på kun fire timer. Læs mere på emaljering-af-badekar.dk.

Flere Nyheder