E væske lige efter din smag

Hvad er din yndlingssmag?

Er det jordbær, lakrids, chokolade eller måske pebermynte?

Uanset hvilken smag du foretrækker, så kan du næsten med sikkerhed finde den til din e væske, når du damper e-cigaretter.

Og den gode smag er ikke den eneste fordel ved e-væske. Du får lige et par andre gode argumenter for at benytte e-cigaretter og e væske, men først skal du lige tjekke dette link, hvor du kan læse meget mere om e væske.

Fordele ved e cigaretter og e væske

Det er for det første meget billigere at dampe end det er at ryge cigaretter. Nogle taler om at man kan spare helt op til 80 %.

E-cigaretter er ikke omfattet af rygeloven, og derfor kan du dampe når du vil, og hvor du vil. 

Du udsætter ikke andre ikke andre for passiv rygning, og ingen føler sig generet af din røg. 

Du kan vælge e væske både med og uden nikotin. Så hvis du ønsker det kan du stadig få opfyldt nikotinbehovet, men samtidig have alle fordelene ved e væsken.

Hverken din bolig eller dit tøj kommer til at lugte af røg, og du får heller ikke misfarvede tænder.

Det er nemmere end at skulle ned i kiosken eller supermarkedet efter cigaretter – du går bare ind på din favoritside på nettet og bestiller, og så bliver væsken leveret lige til døren.

Med alle disse fordele har du næsten ingen argumenter for ikke at gå over til e-cigaretter! Det eneste du egentlig skal finde frem til er, hvilken smag du foretrækker, når du damper.

Så ligesom du måske havde et favoritmærke inden for almindelige cigaretter, så kan du nu finde din egen favorit i e væske.

Glæd dig til mange hyggelige stunder med en rigtig god smag i munden, når du damper på din helt egen e cigaret.

Rigtig god fornøjelse.