Find det optimale loppemiddel til hund online

Uanset om du har en eller flere hunde, og uanset hvor ofte eller sjældent disse er i kontakt med andre hunde, er det vigtigt at beskytte dem mod utøj så som lopper eller flåter. Lopper kan meget hurtigt springe fra eet dyr til et andet. Flåter og tæger, som lever i naturen, hægter sig på en hund mens I går tur går i en skov eller hunden leger i højt græs. Og så har du lynhurtigt balladen, og skal i gang med flåt tangen for at beskytte hunden mod borrelia.

Hvordan beskytter jeg min hund mod lopper og flåter?

Du kan i stedet vælge at forebygge loppe og flåt angreb ved hjælp af et af de godkendte midler. Du kan for eksempel vælge et produkt fra Anibio, som producerer loppe og flåt midler helt uden giftige kemikalier, hormon forstyrrende stoffer eller allergener. Den smarte Anibio Tic Clip er lavet til at hænge i hundens halsbånd, og skaber ved hjælp af bio energi et magnetfelt, som gør det svært for utøj at spotte hunden.

Du kan også bruge Anibio Tic Spray, som ved hjælp af duft holde lopper og flåter væk, eller Anibio Melaflon, som påføres i nakken, ved haleroden og på maven af hunden for at sikre den optimalt. Der er også mulighed for at sikre hunden imod lopper og flåter ved hjælp af tabletter, som indtages oralt. Her kan du for eksempel vælge piller fra Capstar eller Program Vet, som hurtigt og effektivt beskytter hunden mod utøj igennem en længere periode.

Hvordan behandler jeg min hund når den har fået lopper?

Skulle hunden være så uheldig at have fået lopper, kan du vælge at give den et loppebad. Her finder du fra producenten KW en glimrende og effektiv loppeshampoo, som nok skal få bugt med de små bæster. Du kan finde det bedste loppemiddel hund på dyreverdenen.dk