Hvorfor gå op i hudpleje?

Måske tænker du at det er et nummer for forfængeligt ligefrem at have flere produkter til hudpleje. Det kan også være du ikke har lyst til at bruge tid på at rense eller pleje din hud. Mange mennesker nøjes med at vaske ansigtet når de alligevel er i bad, og til nød klaske noget fugtigheds creme på bagefter.

Men hvis du gerne vil bevare din hud sund og spændstig, og dermed beholde din smukke og ungdommelige udstråling i mange år, bør du tillægge dig nogle gode hudpleje vaner. Du behøver ikke at bruge mange timer på hudpleje hver eneste dag. Nogle få simple rutiner kan sagtens gøre det – og du vil blive overrasket over det flotte resultat.

Hvordan tilrettelægger jeg en god hudpleje rutine?

Hvis du er interesseret i at bevare en ensartet og strålende teint, bør du først og fremmest vælge produkter som passer til din hud. Det er ikke det store udvalg du skal bruge – men det er en god idé at vælge samtlige produkter fra samme brands, og helst i samme serie. På den måde er du garanteret at produkterne er udviklet til at passe sammen og supplere hinanden perfekt.

En god basis hudpleje plan inkluderer en skånsom og midl rensecreme, en toner eller skin tonic, en koncentreret serum, en beskyttende og fugt givende dagcreme med uv filter og så en nærende natcreme. Du skal blot rense din hud morgen og aften og påføre de respektive produkter. I weekenden kan du eventuelt give din hud en dybde rens med en eksfolierende creme, fulgt op af en nærende, fugtgivende, rensende eller opfriskende ansigtsmaske. Og så kan det altid anbefales at besøge en kosmetolog eller kosmetiker i ny og næ.

Du kan finde de bedste produkter til hudpleje fra den mest anerkendte og populære brands i den online shop på https://www.sephora.dk/