Hvorfor købe brugt Mitsubishi?

En Mitsubishi er et fint valg af køretøj for familien som ikke har lyst til at vælte budgettet med et bilkøb. Mitsubishi placerer sig nemlig kvalitetsmæssigt solidt i den høje ende af den billige bil klasse, hvilket betyder at du får rigtig meget bil for pengene med en Mitsubishi.

Mitsubishi har igennem flere årtier præsenteret den ene model efter den anden som har vundet stor popularitet på det danske bil marked, og derfor triller der i dag rigtig mange Mitsubishi biler rundt på vejen i Danmark. Dette betyder for dig som overvejer at købe en Mitsubishi at du ikke skal vente længe på reservedele når din bil skal repareres, og at du altid vil kunne finde en dygtig auto mekaniker med kendskab til Mitsubishi når bilen skal på værksted.

Køb en brugt Mitsubishi – det betaler sig

Selv om Mitsubishi er en billig bil er den dog stadig forholdsvis omkostnings fuld i anskaffelse hvis du ønsker dig en spritny model. Dette skyldes at den danske stat pålægger fabriksnye biler høje skatter og afgifter hvilket får nyprisen til at skyde i vejret.

Samtidig vil din nye Mitsubishi begynde at tabe i værdi fra det øjeblik du kører den hjem fra forhandleren. Dette værditab vil fortsætte støt og roligt hen over den næste cirka tre år hvorefter det vil flade ud. Du vil således risikere at have optaget et dyrt bil lån for en bil som lynhurtigt har mistet værdien. Og så vil du ikke kunne sælge bilen uden at tabe på det.

Vælger du i stedet at vende blikket mod det danske brugtvogns marked vil du hurtigt kunne finde en brugt Mitsubishi i fin kvalitet og uden alt for mange år på bagen. Mitsubishis popularitet har nemlig også haft en afsmittende effekt på markedet for brugte biler, som formelig bugner af annoncer for brugt Mitsubishi til salg – se et stort udvalg af disse på Biltorvet.dk