Kan medaljer blive inddraget igen?

Det sker desværre lidt tit, at man oplever, at medaljer i form af udmærkelser og priser bliver frataget den, som oprindeligt vandt den, og så bliver titlen også visket væk fra vedkommende.

Den slags sker dog ikke ved en ceremoni, som man ser det, når medaljen bliver uddelt, og det ville da også være alt for ydmygende for både arrangør og den tidligere vinder.

Nogle gange går medaljen så automatisk videre til den, der lå længere nede i feltet, hvis der var sådan nogle, og nogle gange kan det så medføre, at vedkommende, der endte på andenpladsen, nu er blevet den officielle vinder, selvom vedkommende under udførelsen reelt set ikke var den bedste.

Men det er pinligt for arrangøren, at man skal trække sådan en medalje tilbage, og udøveren ved nok også, at den er gal, så man gør ofte den slags bag lukkede døre, hvor man figurativt fratager medaljen fra vedkommende, og hvis ikke personen er der, så gør man den slags in absentia.

Årsagerne til at fratage medaljen fra vinderen handler ofte om, at der er snyd med i spillet, som ikke blev opdaget på stedet.

Sjældent drejer den slags sig om noget mekanisk eller fiksfakserier med de remedier, man skal bruge, og det handler heller ikke om så tit at gøre de andre deltagere syge, men det handler om en selv.

For det er ofte doping, der er den store synder her, og du drømmer næsten ikke om, hvor langt folk kan gå for at dope sig selv og forsøge ikke at blive opdaget.

Ofte er det en kamp mellem katten og musen for at se, hvem der hurtigst kan opfinde nye metoder til at dope sig kontra at blive opdaget.

Men lad os slutte helt nede på jorden og tale om, at du kan anskaffe dine egne medaljer hos Pokalbutikken.dk.