Massage på Frederiksberg ved veluddannet fysiurgisk massør

04 februar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Døjer du med spændinger i kroppen og der af følgende dårlig nattesøvn samt manglende overskud? Så skulle du prøve regelmæssig massage.

Hvad får jeg ud af massage?

Måske tænker du at massage er ren luksus med midlertidig varighed. Men det er så langt fra sådan det forholder sig.

Den velvære, du oplever mens massøren ælter dig igennem på briksen, holder ved rigtig længe. Blodgennemstrømningen i musklerne forbedres, hvilket medfører at musklerne får næring i form af ilten i blodet.

I samme anledning bliver der løsnet op for spændinger, og vævet bliver blødere og mere smidigt. Det bedtyder at du kommer de hårde og genstridige myoser til livs.

image

Samtidig vil den naturlige cirkulation og bortskaffelsen af ophobede affaldsstoffer stimuleres hvilket betyder en mindre risiko for smertefuld inflammation. Og endelig vil de endorfiner og den oxytocin, som frigives i forbindelse med massagen, kunne hjælpe dig med at holde stress symptomer nede.

Hvor får jeg den bedste massage på Frederiksberg?

Er du bosiddende på Frederiksberg er der ikke langt til din nærmeste professionelle massør. Ham eller hende kan du finde hos Kaatsu Massage – en af Københavns bedste udbydere af fysiurgisk massage, wellness massage og sportsmassage.

Når du vælger en massør fra Kaatsu Massage kan du være sikker på at du får fuld valuta for pengene. Kaatsu Massage arbejder udelukkende sammen med veluddannede og erfarne massører som kan deres kram.

Du er garanteret en behandling som tager udgangspunkt i dine ønsker og præferencer, og i din krops tilstand og beskaffenhed. Og du kan være helt sikker på at få et helt fantastisk udbytte af dine behandlinger hos Kaatsu Massage.

Du finder Kaatsu Massage i wellness afdelingen på forskellige hoteller samt i fitness centre rundt omkring i hovedstadsområdet – og således også på Frederiksberg. Tag direkte kontakt til Kaatsu Massage og book tid online via hjemmesiden kaatsumassage.dk.

Flere Nyheder