Noget fyrværkeri kan holde virkelig længe

03 august 2021 Anders Lundtang Hansen

Her tænker vi sådan set ikke så meget på det med, at fyrværkeri sådan set kan holde sig et godt stykke tid, fra man har købt det.

Men derfor skal man kun skyde af som privatperson, når der er tilladelse til det fra lovens side – ellers er man jo nok professionel med den slags – og man skal ikke genbruge fyrværkeri, man havde liggende fra sidste nytår.

Men angående holdbarheden og længden på fyrværkeriet så taler vi lige så meget om, hvor længe man kan få noget flot at se på fra et enkelt stykke fyrværkeri.

Det er som regel også det, som man betaler for udover at få nogle store brag og flotte farver.

Man vil også have forvandlinger, dele i et “fyrværkerishow”, overraskelser og meget mere, når man virkelig har givet penge for det.

Læg pengene på det spændende fyrværkeri

Sådan nogle knaldperler er jo næsten afsluttede, før de overhovedet er begyndt, og selvom heksehyl er sjove at se på, mens de farer omkring og hyler, så er det fyrværkeri jo også i den billige afdeling.

Faldskærmsraketter koster næsten kun håndører, og de er mærkeligt nok sjovest at fyre af i dagslys, så man kan se, hvor faldskærmene lander.

Så kan man have hele batterier med fyrværkeri, og det er som regel dem her, hvor man skal være tålmodig, for selv når man tror, at de er helt slutte, så kan der være mere i dem, så man ikke skal begynde at gå hen til dem, da de kan fyre mere af.

Så er man lidt mere sikker med en raket, for den er trods alt oppe i luften, og selv sådan en kan overraske ved at have flere dele i sig, hvor den eksploderer ad flere omgange og giver et lidt større show.

Det er den slags fyrværkeri, som det er værd at bruge sine penge på.

Flere Nyheder