Ølbrygning giver dig mulighed for at skabe et lager

Frygter du også, at ølbryggerierne vil strejke på et tidspunkt eller måske mange gange?

Hvad nu, hvis den seneste levering af øl vælter i en lastbil på motorvejen, eller sendingen til butikkerne viser sig at være fordærvet, eller man bliver nødt til at tilbagekalde den?

Har du også tænkt, hvad du skulle gøre, hvis butikkerne nu generelt løb tør for øl, og der var lange udsigter til næste levering?

Prøv også lige at tænk dig, hvis du sner inde, eller man ænder lovgivningen med udskænkning, salg og servering af øl, som gør det sværere at få fat i de gyldne dråber?

Så er man pludselig derude, hvor man gerne vil have opmagasineret en god portion af den slags, for øl kan som regel holde sig et godt stykke tid.

Men du bliver måske træt af den type øl, du har så meget af, og det koster jo også en del at købe alt det øl.

Løsningen er sgu da at brygge din egen øl!

Den mest formidable løsning er da, at du bare skal gå ud i skuret, og så kan du ikke alene hente frisk øl, men du kan også vælge mellem mange forskellige typer af øl, og bliver du træt af disse muligheder, så laver du bare noget helt nyt.

Lyder det for godt til at være sandt? Nej, det er det skam ikke, det handler om ølbrygning.

Det kræver måske nok lidt tid og penge at stable dit eget lille ølbryggeri på benene, men når det så er på plads, så kommer de penge tifold igen, når du ikke skal betale for hver øl hver gang, men du bare kan gå ud at hente en ny omgang nybrygget øl og stille det i køleskabet – hvis det ikke allerede er koldt nok fra skuret af.

Så er det bare væk med de indledende bekymringer.

Skål!