Overrask din partner med en smuk kimono

Kimonoer en en af de ting, som er utrolig forførende at have på. Men samtidig kan kimonoer også være utrolig sofistikerede. Den kan derfor også være perfekt at slå om sig, når man skal gøre sig klar. Og så er det selvfølgelig en bonus, at kimonoen samtidig er ekstra forførende at have på. 

Hvordan bruger du en kimono? 

Kimonoen er oplagt til at slå om sig, når man lige er stået ud af sengen. Den er utrolig lækker at have på, og så kan man bare ikke komme uden om, at den er utrolig feminin. Når det er sagt, så er kimonoen også blevet mere og mere populær, når den er kombineret med et lækkert sæt undertøj indenunder, hvis man vil overraske sin partner. 

Det gode ved en kimono er, at du helt selv bestemme, hvor afslørende du vil have, at kimonoen skal være. Du har derfor også fuldstændig styring med, hvor meget der skal overlades til fantasien. 

Hvordan vælger du din kimono? 

Der er selvfølgelig mange forskellige slags kimonoer, der kan vælges mellem. De findes i mange forskellige materialer, korte og længere længder, og så selvfølgelig i forskellige designs. Du har derfor også alle gode muligheder for at vælge en kimono, som du har det bedst med at være i. Og så kan du selvfølgelig også altid vælge ud fra, hvad du tænker, din partner vil sætte ekstra pris på. Det har du sikkert også en hurtig fornemmelse af, når du shopper efter forskellige kimonoer, når du vil finde den næste, du kan bruge derhjemme. 

Der er nemlig ingen tvivl om, at det altid er ekstra sjovt at finde lingeri og tilbehør, som også falder i ekstra god smag hos ens partner.  Det kan være med til at pifte tingene endnu mere op i soveværelset, og hvorfor ikke starte med en kimono?