Stort udvalg af håndkøbsmedicin på dit lokale apotek

Det er en stor fordel at have et velassorteret apotek eller apoteksudsalg inden for rækkevidde. Uanset hvor man befinder sig i livet, kan man få behov for medicin (i håndkøb såvel som receptpligtig) eller andre apotekervarer. På apoteket finder du i reglen de bedste produkter inden for blandt andet sårpleje, personlig hygiejne, baby artikler og meget andet.

Samtidig vil et apotek kunne tilbyde dig rådgivning og vejledning omkring anvendelsen af diverse håndkøbsprodukter og doseringen og indtaget af din læge ordinerede medicin. De fagpersoner, som normalt er tilknyttet et apotek, kaldes farmakonomer, og er særligt uddannet inden for lægemidler og medicinske produkter.

En dygtig farmakonom vil altid holde sig opdateret på de nyeste produkter og medikamenter, således at du altid vil have tryghed for at få den rette vejledning på dit lokale apotek.

De tre apoteker i Randers

Bor du i Randers eller omegn, er du så heldig at have adgang til tre gode apoteker: Jernbane Apoteket, Apoteket Thorsbakke og Langå Apotek. Samtlige tre apoteker er bemandet med dygtigt og professionelt personale, her under naturligvis også farmakonomer. Apotekerne i Randers har samtidig gode og lange åbningstider – også om lørdagen – og har samtidig alle tre utroligt let tilgængelig beliggenhed.

Håndkøb i Randers

Foruden de tre apoteker i Randers findes der også et såkaldt apoteksudsalg, beliggende på Glarbjergvej. Apoteksudsalget er tilknyttet apoteket i Randers, og tilbyder udlevering af receptpligtig medicin såvel som et velassorteret udvalg af håndkøbsmedicin og diverse apotekervarer.

På Apoteksudsalget Glarbjergvej modtages receptpligtig medicin tre gange dagligt. Dette betyder, at du kan indlevere din recept om formiddagen, og afhente din medicin senere samme eftermiddag. Du kan også få din læge til at udskrive din recept til Apoteksudsalget – så vil de dygtige medarbejdere sørge for, at din medicin bliver bestilt hjem.

Læs mere om de forskellige apoteker i Randers på randersapotek.dk