Træn din rideteknik på lokal rideskole

06 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Drømmer du dig ofte tilbage til barndommens ridetimer? Så er der intet til hinder for at genoptage denne aktivitet.

Kan jeg gå til ridning som voksen?

Hvis du tror at ridetimer udelukkende er forbeholdt børn og teenagere – så kan du tro om igen. Masser af voksne tager ridetimer én til to gange om ugen. Og der er ingen der siger du ikke kan forbedre din teknik selv om det er mange pr siden du sidst sad på en hest.

Vælg en god rideskole i Haderslev

Hvis du ønsker at gå til ridning tæt på din bopæl i Haderslev eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge at melde dig ind i Rideklubben Møllen. Rideklubben Møllen er en lokal rideklub som har til huse i Ridecenter Møllen – et særdeles velrenommeret og vel udrustet ridecenter med masser af lækre faciliteter.

image

Uanset om du selv ejer en hest eller en pony, eller om du ønsker at benytte rideskoleheste i forbindelse med rideundervisning, er Rideklubben Møllen et top kvalificeret bud på en god rideklub hvor du kan få alt det hesteliv du ønsker dig.

Som medlem af rideklub kan du benytte ridehuset og de udendørs baner når du ønsker såfremt du har din egen hest. Du kan samtidig udnytte de gode muligheder for opstaldning – og så kan du få privat undervisning hos professionel berider. Er du ikke så heldig selv at eje et af de skønne ridedyr kan du låne et sådant hos Rideklubben Møllen. Rideklubben Møllen råder over flere rideskoleheste og ponyer som alle er velredne og dygtige.

Når du låner dig frem kan du tilmelde dig hold undervisning som foregår udendørs om sommeren og indendørs om vinteren. Og så får du samtidig adgang til alt det sociale liv i form af stævner og andre arrangementer ved Rideklubben Møllens foranstaltning.

Du kan læse mere om Rideklubben Møllen, og kontakte klubben vedrørende medlemskab, via hjemmesiden rideklubben-moellen.dk.

Flere Nyheder