Vælg en træterrasse i kolding

16 august 2021 Johanne Hansen

Forandring fryder

Har du nogensinde overvejet at gøre noget nyt ved haven? Det kan være, at det er på tide at få nedskåret den hæk, der helet tiden har stået i vejen eller det værd tiden er inde til at få sat et hegn op istedet. Uanset hvad er der mange alternativer, men én af de mest populære løsninger for tiden er hundrede procent en træterrasse i kolding, eller hvor du bor.

Der er ingen tvivl om at forandring fryder, men når det er sagt, er der selvfølgelig et par forskellige ting, som er vigtige at have styr på. Det kan for eksempel være alt fra prisomfanget til tidsperioden – altså hvor lang tid det kommer til at tage. 

Måske du lige skal overveje om du vil holde en konfirmation, eller om du lige skal vente med terrassen til konfirmationen er løbet af stablen. Omvendt kan det også være du skal skynde dig at få det lavet, så træterrassen står klar. 

Hvad skal jeg vide, før jeg starter på mit projekt?

Der er forskellige ting, du skal være opmærksom på, når du går igang med dit projekt. Det første er først og fremmest, hvilken slags træ du vil bruge; skal det være trykimprægneret eller om det skal være hårdtræ? Derudover om du vil have terrassen lidt oppe eller om den skal være nede. 

Fordi hvis den skal være hævet, så skal du højst sandsynligt grave en stolpe ned i jorden, og så bliver hele projektet en del dyrere. Derudover er der også noget med målene på selve terrassen, der har noget at skulle have sagt i forhold til, om det kan lade sig gøre eller ej. 

Det har nemlig betydning for, hvordan huset flugter, og om din træterrasse skal flugte med huset. Der er altså mange ting at være obs på, så måske du lige skal snakke med en tømrer, før du starter på dit nye haveprojekt.

Flere Nyheder